Η Eyewide ανέλαβε το Performance Marketing του CRETAquarium - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

Η Eyewide ανέλαβε το Performance Marketing του CRETAquarium

Η συνεργασία ανάμεσα στην Eyewide Digital Marketing Agency και στο CRETAquarium που ξεκίνησε το 2015 με τη δημιουργία του website του Ενυδρείου, φέτος το καλοκαίρι επεκτάθηκε σε ένα διαφορετικό πεδίο του digital marketing, το Performance Marketing (Google Ads & Facebook Ads).
Η Eyewide σχεδίασε και υλοποίησε για λογαριασμό του CRETAquarium μια σειρά από διαφημιστικές καμπάνιες στο Google και στο Facebook με σκοπό την προβολή του brand του Ενυδρείου και την προσέγγιση επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, που βρίσκονται το συγκεκριμένο διάστημα στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα Google Ads δημιουργήθηκαν καμπάνιες display, search, smart και video, ενώ στο Facebook Ads λανσαρίστηκαν καμπάνιες branding, traffic και video.


Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών, προσφέρεται δωρεάν audio guide στους επισκέπτες που επιδεικνύουν στην υποδοχή του CRETAquarium τον promo code από την αντίστοιχη διαφημιστική καταχώρηση.
Οι διαφημιστικές καμπάνιες της Eyewide για λογαριασμό του CRETAquarium συμπληρώνουν τον δεύτερο μήνα τους, με εντυπωσιακά αποτελέσματα: από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 8 Αυγούστου τα impressions (εμφανίσεις καταχώρησης) στο Google ξεπέρασαν τα 2.5 εκ., με τα κλικ να φτάνουν τα 26 χιλ. Αντίστοιχα, στις διαφημίσεις του Facebook έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.2 εκ. impressions και 12.6 χιλ. κλικ.


Eyewide Digital Marketing
Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

Eyewide Digital Marketing
Κων/πόλεως 12 71304 Ηράκλειο Κρήτης https://www.eyewide.gr/
Τηλ: +302810 250180 & +302810 333175
Όνομα υπεύθυνου: Λιαπάκης Μηνάς
Email: minasl@eyewide.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............