Συγχαρητήρια από τον νέο δήμαρχο Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια από τον νέο δήμαρχο Γόρτυνας, Μιχάλη Κοκολάκη, στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του δήμου Γόρτυνας, αλλά και στους μαθητές των σχολείων όλης της χώρας, που με σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο τους, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εύχομαι ολόψυχα να έχουν καλή ακαδημαϊκή πορεία, να εφοδιαστούν με γνώση και εμπειρία και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, σε αντίξοες συνθήκες, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Θέλω όμως να απευθυνθώ και στα παιδιά μας που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν να προσπαθούν. Η ζωή είναι μπροστά τους, γεμάτη στόχους, ευκαιρίες και επιλογές και είναι βέβαιο ότι οι θυσίες και οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Post Top Ad

.............