Στην Αθήνα για την προσχολική αγωγή στο Δήμο Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Στην Αθήνα για την προσχολική αγωγή στο Δήμο Μαλεβιζίου

Στην Αθήνα και το Υπουργείο Εργασίας βρέθηκε την Πέμπτη 1 Αυγούστου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, σε συνάντηση εργασίας για την προσχολική αγωγή, με τις Υφυπουργούς Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου και Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, τον Δ/ντη της «Κτιριακές Υποδομές» Α.E. Γιάννη Χαρωνίτη, καθώς και αυτοδιοικητικά στελέχη.


Στη συνάντηση, έγινε αναφορά από τον Μ. Παπαδομανωλάκη ότι είναι εξασφαλισμένη η στέγαση των 85 προνηπίων στις αίθουσες του κτιρίου του 1ου δημοτικού σχολείου επί της οδού Ελευθερίας – αίθουσες που απελευθερώνονται με την μεταφορά των μαθητών στο νέο, βιοκλιματικό δημοτικό σχολείο που ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες – ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διαδικασίες προμήθειας 5 νέων αιθουσών, οι οποίες θα τοποθετηθούν στο κτίριο νότια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα (πρώην αθλητικό γυμνάσιο).


Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου δεν κάνει χρήση της δυνατότητας απένταξης από το πρόγραμμα – δυνατότητα που παρέχεται από το Υπουργείο Παιδείας – και με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει τις προσπάθειες για την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών. Παράλληλα, συνεργάζεται και με την επόμενη Δημοτική Αρχή - στη συνάντηση συμμετείχε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας - έτσι ώστε η μεταβατική περίοδος να μην επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο τις τρέχουσες ενέργειες

Post Top Ad

.............