Συνεχίζεται η 7η έκθεση βιβλίου στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Συνεχίζεται η 7η έκθεση βιβλίου στα Χανιά

Για 7η συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με βιβλιοπωλεία διοργανώνουν έκθεση βιβλίου στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμισί, έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 8.30 μ.μ. Ακολουθούν:
•12/8: Μια μέρα στη φύση… Τη Δευτέρα στις 8 οι μικροί φίλοι θα γίνουν οι ήρωες της ιστορίας του βιβλίου ζώντας μια περιπετειώδη μέρα στη φύση όπως 1000δες χρόνια πριν μέσα από το βιβλίο του Άλκη Πασχαλίδη, με πολλά παιχνίδια και δράσεις!
16/8: Οι εκδόσεις Έρεισμα παρουσιάζουν το βιβλίο του Μανώλη Μανούσακα “Ιστορικά κτήρια της πόλης των Χανίων”. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Επίτιμος Επίτροπος Αρχαιοτήτων, Μιχάλης Ανδριανάκης.
17/8: Οι εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το βιβλίο-ντοκουμέντο του Λεωνίδα Κακάρογλου “ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΚΑΡΟΓΛΟΥ – ΕΝ ΣΜΥΡΝΗ 1918-1919”.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Τάσος Σακελλαρόπουλος, υπεύθυνος ιστορικών αρχείων Μουσείου Μπενάκη – Στέλλα Γκοζάνη Χαριτάκη, Πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Ν. Χανίων “Ο Άγιος Πολύκαρπος” – Άννα Λαμπαρδάκη, φιλόλογος – Χρήστος Τσαντής, συγγραφέας, υπεύθυνος των Εκδόσεων Ραδάμανθυς – Λεωνίδας Κακάρογλου, ποιητής – συγγραφέας. Θα ακολουθήσουν Μικρασιάτικοι χοροί από την Αδελφότητα Μικρασιατών Χανίων “Ο Άγιος Πολύκαρπος” σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Χανίων “Αροδαμός”.


18/8: Λήξη της έκθεσης με συναυλία του Λεωνίδα Μαριδάκη σε ένα αφιέρωμα στον στιχουργό, Μάνο Ελευθερίου. Μπουζούκι – έγχορδα: Παναγιώτης Καρνέζης.
Κιθάρα – τραγούδι – βίντεο – καλλιτεχνική επιμέλεια: Λεωνίδας Μαριδάκης “ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ” (αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου)
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............