Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στην πύλη Βιτούρι των ενετικών τειχών η θεατρική παράσταση Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στην πύλη Βιτούρι των ενετικών τειχών η θεατρική παράσταση Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου στην πύλη Βιτούρι των ενετικών τειχών η θεατρική παράσταση Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ.
Πλήθος κόσμου γέμισε το καλοκαιρινό θέατρο παρακολουθώντας την θεατρική ομάδα του δήμου Μαλεβιζίου.


Σκηνοθεσια : Δομήνικος Ταβερναράκης

Συμμετείχαν (αλφαβητικά): ΑΛΕΓΚΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΡΤΟΥΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΟΥΡΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΝΤΖΙΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΚΤΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΛΕΡΑΚΗ ΣΕΒΗ
ΛΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΛΙΤΙΝΑ ΜΑΤΕΝΙΑ
ΜΗΛΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΠΟΥΜΠΑΚΗ ΓΩΓΩ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΡΑΧΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΑΒΕΡΝΑΡΑΚΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΖΑΝΑΚΗ ΛΙΤΣΑ
ΤΣΙΝΤΑΡΗ ΕΛΕΝΗ
ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΕΥΑ ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ ΜΑΙΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΛΙΤΣΑΣτα δωμάτια μιας αυλής του Βύρωνα κατοικούν ο γερο-Ιορδάνης με τη γυναίκα του Αστά και το γιο τους Γιάννη, οικογένεια προσφύγων από τη Μικρά Ασία , η κυρά Αννετώ, χήρα με κόρη παντρεμένη στην Αγγλία, ο Στέλιος, Αθηναίος ονειροπόλος με πολλές αδυναμίες και η γυναίκα του Όλγα γεννημένη στην προεπαναστατική Ρωσία. Η Βούλα κι ο Μπάμπης, αντρόγυνο που εναλλάσσει τα χαϊδολογήματα με τα μαλλιοτραβήγματα , η Μαρία, γυναίκα ναυτικού που τη βασανίζει η μοναξιά της, η Ντόρα, νέα γυναίκα ανύπαντρη , που όμως δεν ξέρει τι θα πει μοναξιά. Στους παραπάνω ένοικους θα προστεθεί αργότερα και ο Στράτος, υδραυλικός στο επάγγελμα, που θα σηκώσει τρικυμία στο αισθηματικό τέλμα της μικρής "αυλικής" κοινωνίας.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΜΑΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ