Εθιμοτυπική συνάντηση με το δήμαρχο Erding (Γερμανία) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Εθιμοτυπική συνάντηση με το δήμαρχο Erding (Γερμανία)

Η «αλλαγή σκυτάλης» στη διοργάνωση της ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχείο στις Γούρνες. Ο δήμαρχος Erding, Max Gotz και ο υπεύθυνος city marketing του Δήμου Erding, Gunter Pech που θα αναλάβουν την ένατη (9η) διοργάνωση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (ΕΓΣ) από 5 έως 7 Νοεμβρίου 2019 συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης, Ευθύμιο Μουντράκη, ο οποίος εκπροσώπησε το δήμαρχο, Γιάννη Μαστοράκη που απουσίαζε εκτός Κρήτης.
Στην εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος. 


Στη συνάντηση επίσης ήταν παρόντες οι εκπρόσωποι της Ελληνογερμανικής, κκ Κώστας Γεράκης, από το γραφείο του Βερολίνου και Δημήτρης Σωπίκης, από το γραφείο της Αθήνας και η γενική γραμματέας Δήμου Χερσονήσου και υπεύθυνη για την οργάνωση του περυσινού συνεδρίου στη Χερσόνησο, Νατάσα Νηστικάκη, οι οποίοι απάντησαν αναλυτικά σε σειρά ερωτήσεων για το τεχνικό μέρος της προηγούμενης διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν διεξοδικά για την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις δύο χώρες.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............