Επείγουσα πρόσκληση για στελέχωση με προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσει η κατασκήνωση Παιδική Εξοχή Δήμου Χερσονήσου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019

Επείγουσα πρόσκληση για στελέχωση με προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσει η κατασκήνωση Παιδική Εξοχή Δήμου Χερσονήσου

Ο Δήμος Χερσονήσου, ζητά επειγόντως:
· δύο (2) Γυμναστές
· έναν (1) Ιατρό
· ένα (1) Νοσοκόμο
· ένα (1) Βοηθό Μάγειρα
· ένα (1) Ειδικό Τεχνίτηγια την κάλυψη κατεπείγουσας ανάγκης για τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου (έμμισθη απασχόληση έως τρεις μήνες).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως, ή ηλεκτρονικά στο e - mail: e.sarri@hersonisos.gr ή με αποστολή στο FAX: 2813404608, από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 έως και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο δημαρχείο, στις Γούρνες (πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών) αρμόδιοι υπάλληλοι: Έλμα Σπανάκη - τηλ. 2813404663, Ειρήνη Σαρρή - τηλ. 2813404628.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν γνώση για την αναλυτική ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού στην παιδική κατασκήνωση από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.hersonisos.gr) ή από το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ