Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Στις εργασίες βελτίωσης των δρόμων της Τυλίσου ο Κώστας Μαμουλάκης

Τις εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Τυλίσου, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.


Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και την προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τον τρόπο διαμόρφωσης της οδοποιίας, διαπιστώνοντας την ουσιαστική αναβάθμιση του οδικού δικτύου.
Υπενθυμίζεται ότι στο έργο προβλέπονται εργασίες καθαρισμού, διαμορφώσεις, διαπλατύνσεις, τσιμεντώστρωσεις και ασφαλτοστρώσεις δρόμων του αγροτικού δικτύου, με στόχο να βελτιωθεί η πρόσβαση των αγροτών στις περιουσίες τους και να βελτιωθούν οι συνθήκες του πρωτογενή τομέας παραγωγής. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του υπ. Εσωτερικών, ένα πρόγραμμα που αξιοποίησε σε χρόνο ρεκόρ η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου καταθέτοντας την πρώτη πρόταση πανελλαδικά, αναμένεται να ολοκληρωθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο ενώ στο ίδιο πρόγραμμα, έχουν ενταχθεί ανάλογες εργασίες στη Ροδιά με προϋπολογισμό 262.000 ευρώ και στη Μονή με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ