Νέο δίκτυο ύδρευσης Αποχέτευσης στην οδό Τιμόθεου Καστρινογιαννάκη στον Κατσαμπά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Νέο δίκτυο ύδρευσης Αποχέτευσης στην οδό Τιμόθεου Καστρινογιαννάκη στον Κατσαμπά

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά από τη ΔΕΥΑΗ, το σημαντικό έργο κατασκευής των δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης στην οδό Τιμοθέου Καστρινογιαννάκη και δύο καθέτων παρόδων της, στην περιοχή του Κατσαμπά.
Όλες οι διαδικασίες για την εκτέλεση του έργου, που ξεκίνησαν στις 4 Ιουνίου, όταν γνωστοποιήθηκε στη ΔΕΥΑΗ η χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, προχώρησαν άμεσα.


Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ο συνοπτικός διαγωνισμός και όλες οι προβλεπόμενες από τις ισχύουσες διατάξεις ενέργειες για την ανάθεση του έργου.
Στη συνέχεια, υπεγράφη η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία Ανδρούλα Σουρούλλα & ΣΙΑ Ε.Ε, ύψους 35.400,00 € ( χωρίς Φ.Π.Α. )
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή 400 μ. περίπου αγωγών αποχέτευσης με σωλήνες PVC σειράς 41 διαμέτρου D 200 mm με τα αντίστοιχα φρεάτια επισκέψεως και τις παροχές – ιδιωτικές συνδέσεις.
Ο υψηλός υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής, ιδιαίτερα σε περιόδους παρατεταμένων βροχοπτώσεων, σε συνδυασμό με τη
διοχέτευση των λυμάτων των κατοικιών σε μη στεγανούς βόθρους, δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Με την κατασκευή νέου δικτύου ακαθάρτων τα λύματα των κατοικιών θα διοχετευθούν σ΄ αυτό και θα οδηγούνται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων. Το προτεινόμενο δίκτυο θα συνδεθεί σε υφιστάμενο δίκτυο ακαθάρτων στην οδό Δερβενακίων.
Παράλληλα τοποθετείται νέο δίκτυο ύδρευσης με σωλήνες πολυαιθυλενίου (PE100). Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα.

Post Top Ad

.............