Με χαμόγελο να παλεύεις κόντρα σε κάθε αναποδιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Με χαμόγελο να παλεύεις κόντρα σε κάθε αναποδιά

Γράφει η Ιωάννα Ντρε

Το ξέρω πως η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα όμως η ασπίδα που έχεις στα χέρια σου και δε το έχεις καταλάβει ακόμα μπορεί να νικήσει τα πάντα.
Η ασπίδα αυτή είναι το χαμόγελο σου. Πόσο απλό κι όμως πόσο δύσκολο να το κάνεις όταν το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο.Μην αφήνεσαι να σε πλακώνουν οι δυσκολίες και η ρουτίνα της καθημερινότητας με το να γίνεσαι μίζερος και να στενοχωριέσαι. Μάζεψε τα χαλινάρια του μυαλού σου από ότι σε βασανίζει και αφήσου στις όμορφες στιγμές που σου έρχονται. Μη τις κουκουλώνεις με πόνο και τις προσπερνάς.
Γέλα και απόλαυσε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορείς. Ακόμα κι αν δεν είναι η καλύτερα μέρα που υπάρχει εσύ χαμογέλα. Χρειάζονται και οι άσχημες μέρες να θυμάσαι. Ναι καλά είδες. Χρειάζονται για να μπορείς να εκτιμήσεις τις καλές και να αξιοποιείς όλες σου τις στιγμές, γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιά μέρα θα είναι καλύτερη ή χειρότερη από την άλλη.

Μια φορά θα ζήσεις και οι ευκαιρίες είναι περαστικές γι αυτό άνοιξε τα μάτια σου, καθάρισε το μυαλό σου από ότι σε απασχολεί και ζήσε το τώρα όπως και να είναι. Δε θα το ξαναδείς. Μια και μοναδική η κάθε σου μέρα μη την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.
Με το γέλιο πρέπει να νικάς την κάθε μαύρη στιγμή σου γιατί το γέλιο είναι το ελιξίριο της ευτυχίας και της ίδιας της ζωής.
Πηγή: loveletters.gr

Post Top Ad

.............