Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Πεζοπορία από τους αμμόλοφους του Αγίου Παύλου στην Πρέβελη της Κρήτης

Παραλίες και τοπία μαγικά κρύβει η όμορφη Κρήτη και ειδικά η νότια ακτογραμμή της, ικανά να διαφημίσουν το νησί ως τα πέρατα του κόσμου!
Η εξωτική Πρέβελη, η παραλία Τριόπετρα και οι επιβλητικοί αμμόλοφοι του Αγίου Παύλου, στο Ρέθυμνο είναι από τα σημεία που ξεχωρίζουν και που αποτελούν πρώτες επιλογές των ξένων επισκεπτών του νησιού.

Μία μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή θα σας καταπλήξει, το γαλάζιο θα είναι ο σύντροφός σας σε αυτή τη διαδρομή και το μεσογειακό τοπίο το καλύτερο κάδρο που θα μπορούσατε να αντικρίσετε.
Η 6ωρη διαδρομή 12 χιλιομέτρων μπορεί να είναι απαιτητική σε ημέρες με υψηλή θερμοκρασία, αλλά είναι βέβαιο πως οι εικόνες που προσφέρει αξίζουν την όποια κούραση. Τα μέλη του πεζοπορικού συλλόγου Ηρακλείου που πραγματοποίησαν την πεζοπορία πριν λίγο καιρό, μας το επιβεβαιώνουν μέσα από ένα όμορφο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο youtube.

ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ