«48ο Φεστιβάλ Βιβλίου» στο Ζάππειο, απο 30 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

«48ο Φεστιβάλ Βιβλίου» στο Ζάππειο, απο 30 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου

Το «48ο Φεστιβάλ Βιβλίου» πραγματοποιείται στο Ζάππειο30 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου 2019, περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων και θα τύχει μεγάλης διαφημιστικής προβολής.
Πέραν των άλλων, θα υλοποιηθεί και φέτος η πετυχημένη προωθητική ενέργεια με τη συμμετοχή των ίδιων των συγγραφέων, των εκδοτών αλλά και καλλιτεχνών καιπροσωπικοτήτων όλων των χώρων, οι οποίοι θα στείλουν το προσωπικό τους μήνυμα αλλά και πρόσκληση στους αναγνώστες να επισκεφθούν το Φεστιβάλ, να αναζητήσουν βιβλία και να παρακολουθήσουν τις ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Με κάθε συμμετέχοντα χωριστά, θα γυριστεί μικρής διάρκειας βίντεο (~1'), μέσω του οποίου ο καθένας θα στείλει το δικό του, προσωπικό μήνυμα στους αναγνώστες.
Τα βίντεο θα δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και από εκεί θα είναι διαθέσιμα σε όλους για κοινοποίηση.
Το Bookia καλεί όλους να συμμετάσχουν στην ενέργεια συμβάλλοντας με το κύρος του ο καθένας στην ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία του «48ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο».
Τα γυρίσματα των βίντεο θα γίνονται με ελεύθερη προσέλευση, καθημερινά στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ όπου θα εγκατασταθεί το συνεργείο του Bookia:
  • Διάρκεια: Δευτέρα 15 Ιουλίου έως Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019
  • ΤόποςΒιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24, Αθήνα
  • Ώρες: Καθημερινά 5:00-8:00 μμ.
Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων, προτείνουμε το μήνυμά τους να περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω στοιχεία:
  • Κάτι προσωπικό, π.χ. μία θύμηση από τα παιδικά χρόνια που έχει σχέση με το βιβλίο ή/και το ίδιο το Φεστιβάλ.
  • Σχολιασμό της αξίας της ανάγνωσης.
  • Σχολιασμό της σημασίας του Φεστιβάλ Βιβλίου για την πόλη.
  • Πρόσκληση να διαδώσουν όλοι το Φεστιβάλ και να το επισκεφθούν.
«48ο Φεστιβάλ Βιβλίου» στο Ζάππειο, απο 30 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου

Post Top Ad

.............