Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Αρκετά προβλήματα προξένησε η ξαφνική νεροποντή που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στην πόλη της Σητείας

Αρκετά προβλήματα προξένησε η ξαφνική νεροποντή που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στην πόλη της Σητείας αλλά και στις γύρω περιοχές, δημιουργώντας δρόμους ποτάμια.
Τα προβλήματα κινητοποίησαν τις αρμόδιες υπηρεσίες και αντιμετωπίστηκαν  γρήγορα με την επέμβαση της Υπηρεσίας της Πολιτικής Προστασίας, της ΔΕΥΑΣ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
Δεν παύει όμως να δείχνουν τα φετινά ακραία φαινόμενα ότι σχεδόν οι περισσότερες πόλεις και δή οι παραθαλάσσιες είναι ανοχύρωτες.


Αρκετά προβλήματα προκάλεσε η δυνατή πρωινή βροχή όμως και στο επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Σητείας καθώς και στην παραλία όπου ο ποταμός Παντέλης μετέφερε και πάλι αρκετές ποσότητες φερτών υλικών στην θάλασσα.ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ