Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής του «RED ZOO» ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, με τίτλο «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ…», στο Νεώριο Μόρο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής του «RED ZOO» ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, με τίτλο «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ…», στο Νεώριο ΜόροΜε μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η  έκθεση ζωγραφικής του «RED ZOO» ΒΑΣΙΛΗΣ – ΖΩΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ, με τίτλο «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ  ΝΟΥ…», στο Νεώριο Μόρο - Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.


  Μια ενδιαφέρουσα έκθεση ζωγραφικής με έργα που χαρακτηρίζονται από υπερβατικότητα κι ένα οργιώδες πανηγύρι χρωμάτων.
Ο τίτλος «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ…» αποτυπώνει τα συναισθήματα του καλλιτέχνη. Μέσα από την πένα των λεπτών γραμμών και την πανδαισία των χρωμάτων που απλώνονται στα έργα του, πάνω στον καμβά και γύρω από αυτόν, προσπαθεί να  αφυπνίσει τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς μας.
Αυτός είναι ο λόγος που τα έργα του δεν έχουν τίτλο, αφήνοντας όλους εμάς, παρατηρώντας τις χιλιάδες μορφές που κρύβονται πίσω από τις πινελιές του, να δώσουμε τίτλο σε κάθε έργου του.  


Η ιδιαιτερότητα κάθε έργου του Καλλιτέχνη είναι η ελεύθερη τοποθέτηση του σύμφωνα με την οπτική γωνία του παρατηρητή.
Σας περιμένουμε να επισκεφθείτε την έκθεση αυτή, να προβληματιστείτε μαζί μας και όλοι μαζί να  ξεφύγουμε πέρα από τα όρια του νου…


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............