Συναντήσεις Δημάρχου με Εμπορικό Σύλλογο και ΟΕΒΕΝΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Συναντήσεις Δημάρχου με Εμπορικό Σύλλογο και ΟΕΒΕΝΗ

Συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης 25 Ιουνίου οι συναντήσεις του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τους φορείς της πόλης, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.
Αρχικά ο Δήμαρχος συναντήθηκε στο γραφείο του στη Λότζια με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου και εν συνεχεία με το προεδρείο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ).


Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία των έργων στο Κέντρο της πόλης καθώς και μια σειρά από παρεμβάσεις που θα τονώσουν την επιχειρηματικότητα στο Ηράκλειο, όπως η δημιουργία Open Mall, του οποίου η χρηματοδότηση έχει πάρει την κατ΄ αρχήν έγκριση από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.


Ο Δήμαρχος επανέλαβε μετά τις συναντήσεις ότι τις θεωρεί απαραίτητες όσο και εποικοδομητικές για την ιεράρχηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι φορείς της πόλης: «είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον εμπορικό κόσμο του Ηρακλείου, αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους για το έργο της Ανάπλασης του Σταυρού και δρομολογούμε λύσεις για τα προβλήματά τους, εκεί που μπορούμε. Ως δημοτική αρχή, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε σταθερά στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ