Νέες συνεργασίες πολυτελών ξενοδοχείων με την Chnaris H.M.D.C. ξενοδοχείων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Νέες συνεργασίες πολυτελών ξενοδοχείων με την Chnaris H.M.D.C. ξενοδοχείων

Συνεχίζονται οι δυναμικές συνεργασίες γνωστών ξενοδοχειακών μονάδων, με την Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A.


Μετά τις πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, από το Ρέθυμνο το CHC Imperial Palace 4*, από το Λασίθι το CHC Kounali Mountain Resort 4*, από την Αγία Πελαγία το Perla Apartments 3*, από την Άνδρο το Sariza Spring Hotel 3* και από το Καρπενήσι το Dryas Resort 4*, έξη νέες μονάδες έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη οικογένεια της Chnaris H.M.D.C.
Πρόκειται για ξενοδοχεία των Χανίων, των Γουβών, της Αγίας Πελαγίας, του Ξυλοκάστρου και του Μπαλί και ειδικότερα για τα:

  • CHC Galini Palace 5*, στο Κολυμπάρι Χανίων, στον τομέα Διαχείρισης Συμβολαίων & Πωλήσεων
  • Maya Beach 4*, στις Γούβες, στον τομέα Διαχείρισης Συμβολαίων & Πωλήσεων
  • Scala Hotel & Apartments 3*, στην Αγία Πελαγίαμε Full Management
  • Sun Beach Hotel 4*, στη Θεσσαλονίκημε Full Management
  • Aqua Mare Resort 4*, στο Ξυλόκαστρομε Full Management
  • Pantheon Villas & Suites, στο Μπαλί στον τομέα Διαχείριση Συμβολαίων & Πωλήσεων


Υπενθυμίζεται ότι ο κορυφαίος Όμιλος διαχείρισης, παροχής τουριστικών υπηρεσιών και hotel consulting Chnaris H.M.D.C., πρωτοπορεί προσφέροντας στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4 κυρίως, εναλλακτικά προγράμματα υπηρεσιών: 
  • Ενοικίασης Ξενοδοχειακών Μονάδων.
  • Πλήρους διαχείριση ξενοδοχείων.
  • Σύναψης συμβάσεων με τουριστικούς οργανισμούς και διαχείρισης πωλήσεων (Yield).
  • Πλήρες σύστημα Franchise Corporation

Η Chnaris H.M.D.C. καινοτομεί προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες λειτουργίας μιας ξενοδοχειακής μονάδας, είτε σε συνδυασμό μεταξύ τους ή και μεμονωμένα ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν από τους επιχειρηματίες, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Παράλληλα,  έχει ήδη ιδρύσει τουριστικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ώστε να αυξήσει τον όγκο των κρατήσεων, βοηθώντας τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία να μεγιστοποιήσουν την πληρότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου αλλά και κάθε άλλη στιγμή κατά την οποία η επισκεψιμότητα παραμείνει χαμηλή.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Chnaris H.M.D.C.  είναι ότι δεσμεύει και εγγυάται άριστη ποιότητα, πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, αύξηση των εσόδων και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ξενοδόχων.
Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι από τη Chnaris H.M.D.C. λειτουργούν και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες Executive Chef και Executive Operations Manager, όπου οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας, ελέγχουν κάθε ξενοδοχείο σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας συνθήκες QualityManagement, ενώ με την μέθοδο του Mystery Guest, εξασφαλίζουν την τήρηση των απαιτούμενων διαδικασιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chnaris H.M.D.C. μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ: https://www.hotelconsulting.gr/gr

Για περισσότερες πληροφορίες: Ζαχαρίας Α. Χνάρης, 6978.339090

Post Top Ad

.............