«Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

«Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο»

Για 8η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό κήπο Ρεθύμνου, την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Αυγούστου, το Παιδικό Φεστιβάλ Μουσικής Χορού και Παιχνιδιού, η καθιερωμένη πια γιορτή χαράς που βασίζεται στον Εθελοντισμό και την Προσφορά!
Και φέτος, οι «Ανεμόμυαλοι club», πιστοί στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο τους, με την Εθελοντική συμμετοχή και τις Προσφορές των επιχειρήσεων του νομού μας, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διαθέτοντας εξολοκλήρου τα έσοδα της εκδήλωσης στον Οργανισμό. Ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου θα μεταμορφωθεί, για μια ακόμα φορά, σε έναν πολυχώρο με παιχνίδια, εικαστικά δρώμενα, magic show και συναυλίες!


Σε σημείωμά τους, οι «Ανεμόμυαλοι club», αναφέρουν:
«Η στήριξη των συμπολιτών μας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε, και την τεράστια ευθύνη να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση στους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους.
Η σταθερή υποστήριξη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, κάθε χρόνο, είναι συγκινητική!
Οι εθελοντές της εκδήλωσης, που δίνουν την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με μόνη ανταμοιβή τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων! 
Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η δική μας ηθική ικανοποίηση και η ατράνταχτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας, να σας έχουμε σύμμαχους στο σκοπό αλλά και στα μηνύματα που αντιπροσωπεύει για εμάς, αυτή η εκδήλωση!
Δήλωσε κι εσύ εθελοντής της εκδήλωσης!
Στήριξε κι εσύ αυτήν την προσπάθεια, με οποιονδήποτε τρόπο, και γίνε υποστηρικτής της εκδήλωσης!».
Στοιχεία επικοινωνίας:
• Email: anemomyaloi@ymail.com
• Facebook/instagram: anemomyaloiclub
Συντονιστής εκδήλωσης: Νίκος Μανουσάκης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............