Το πολιτιστικό λιθαράκι της υποψηφίας δημοτική συμβούλου Μαρίας Τζιράκη - Παττακού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Το πολιτιστικό λιθαράκι της υποψηφίας δημοτική συμβούλου Μαρίας Τζιράκη - Παττακού

Λίγες μέρες πριν την εκλογική διαδικασία, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πορεία μου μέσα από τη Δύναμη Πολιτών. Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζετε, ανήκω στα μέλη της Δύναμης που παρόλο που δεν εκλέκτηκαν, παρέμεινα ενεργή όλη την προηγούμενη τετραετία, βοηθώντας με τον τρόπο μου στην βελτίωση της εικόνας του Δήμου μας.


Σαν ανήσυχη δημότης με ανιδιοτέλεια και ειλικρινή διάθεση να προσφέρει την εμπειρία, τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό της για το καλό της πόλης, άσκησα με συνέπεια τα καθήκοντά μου στη διοίκηση του Δήμου ως μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, της ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου) και της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. (Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ηρακλείου). Η συμμετοχή μου αυτή, μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τον τρόπο της λειτουργίας του Δήμου και χαίρομαι που βοήθησα και γω σαν μέλος των παραπάνω συμβουλίων στην υλοποίηση των στόχων που θέσαμε για την καλύτερη λειτουργία των δομών του Δήμου μας.

Στις προσωπικές μου επιτυχίες, ανήκει η ενεργός συμμετοχή μου στη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου. Η προσπάθειά μας να ταξιδέψουμε τον κόσμο με δράσεις και παιχνίδια την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών έχει στεφτεί με επιτυχία και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε ότι αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα. Ιδιαίτερη στιγμή για μένα προσωπικά, παραμένει ο ενθουσιασμός των μητέρων, όπου κατά την επίσκεψή τους στον χώρο, ανακάλυπταν το "Σπίτι θηλασμού".
Οι προτάσεις μου όμως για τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου δεν σταμάτησαν εκεί. Έχοντας μεγάλη αγάπη στην τοπική παράδοση, πρότεινα και διοργανώσαμε πετυχημένες εκδηλώσεις. Ξεχωρίζω τη Μαντιναδοβραδιά στην Πύλη Βιτούρι, με τη συμμετοχή αγαπημένων μαντιναδολόγων, μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων και την αφιερωματική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Σκαλανίου για να τιμήσει ο Δήμος τους δυο μεγάλους βιολάτορες του Σκαλανίου και της Κρήτης, τον Γιώργη Αβυσσινό και τον Κωστή Βασιλάκη «Βασιλόκωστα».

Παράλληλα, βοήθησα με εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας και σε ποικίλες εκδηλώσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.
Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι εκτός από υποψήφια δημοτική σύμβουλος, είμαι και μητέρα, αλλά και δραστήρια επαγγελματίας. Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα κοινά, όλος μου ο αγώνας να επικοινωνήσω τα πεπραγμένα της Δύναμης, αλλά και τώρα την υποψηφιότητά μου, γίνεται μόνο μέσα από τις δικές μου δυνάμεις. Ιδανικά θα ήθελα να είχα βρεθεί με καθέναν σας ξεχωριστά κατά την προεκλογική περίοδο. Γνωρίζοντας όμως τις δυσκολίες που μας προκαλεί η γεμάτη από υποχρεώσεις καθημερινότητα όλων, με γεμίζει χαρά ότι το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα στήριξης και προβληματισμών. 

Ήμουν, είμαι και με τη βοήθειά σας, θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του δημότη και τα επόμενα χρόνια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Λαμπρινό, γιατί χωρίς να έχω εκλεγεί μου έδωσε βήμα να επικοινωνήσω όσα είχα μέσα μου και με τον τρόπο του έδειξε πως όλη η ομάδα έχει λόγο και πρέπει να είναι δεμένη.
Ήρθε η ώρα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συνεχίσει το Ηράκλειο την ανοδική πορεία που έχει χαράξει ο Βασίλης Λαμπρινός, για μια πόλη ανθρώπινη, δημοκρατική και αλληλέγγυα, όπου οι κάτοικοι θα είναι περήφανοι για κάθε γωνιά της.
Σας ευχαριστώ.
Μαρία Τζιράκη-Παττακού
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου
Δύναμη Πολιτών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ