Ξεκινά σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ξεκινά σήμερα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Στα Χανιά θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Μαΐου, στο Κλειστό του Εθνικού Σταδίου Χανίων, η προημιτελική φάση του Δ΄ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Πετοσφαίρισης, παρουσία της πρωταθλήτριας ομάδας Κρήτης και γηπεδούχου, ΣΦΠ Χανίων.

Η χανιώτικη ομάδα του Δήμου Μπουρμπάκη θα προσπαθήσει στις 3 αγωνιστικές, με τη δύναμη του κόσμου της, να ξεπεράσει τα εμπόδια των αντιπάλων της, Ολυμπιακού, Παμβοχαϊκού και Πανερυθραϊκού, εξασφαλίζοντας ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης του Ομίλου για την επόμενη φάση, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ηρακλείου Λίντο, με τη συμμετοχή της ΓΕ Ηρακλείου.
Η διοργάνωση αυτή διεξάγεται από τον Σύνδεσμο Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων (Chania Volley) και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Χανίων, κατόπιν εντολής της ΕΣΠΕΚ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης) και της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης).

Εισιτήριο δεν θα υπάρχει αλλά αντί αυτού στην είσοδο του Ε.Α.Κ. Χανίων, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα (κατά προτίμηση λόγω αναγκών του κοινωνικού παντοπωλείου, όσπρια και ζυμαρικά), για τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Δήμου Χανίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ