Συνεχίζονται οι επαφές σε γειτονιές και περιοχές της υπαίθρου του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου, Νίκου Μπουνάκη, με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών». - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 7 Μαΐου 2019

Συνεχίζονται οι επαφές σε γειτονιές και περιοχές της υπαίθρου του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου, Νίκου Μπουνάκη, με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών».


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι περιοδείες του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου, Νίκου Μπουνάκη, με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών».
Πραγματοποιώντας επαφές, τόσο στην πόλη όσο και στις γειτονιές, αλλά και σε περιοχές της υπαίθρου, ο Νίκος Μπουνάκης ανταλλάσσει απόψεις για τις ανάγκες και τις αναπτυξιακές δυνατότητές τους.Ο ίδιος, εξάλλου, λόγω και των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, είναι άριστος γνώστης αυτών των αναγκών, καταθέτοντας προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με συγκεκριμένα «εργαλεία» που διαθέτει η Λότζια.
Οι προοπτικές, άλλωστε, είναι πολύ μεγάλες και η ποικιλομορφία του δήμου Ηρακλείου μπορεί να αποτελέσει «γέφυρα» για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ