Εκδήλωση με θέμα: “Συμμετοχή Των Νέων Στην Ευρώπη” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Εκδήλωση με θέμα: “Συμμετοχή Των Νέων Στην Ευρώπη” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου

Εκδήλωση με θέμα: “Συμμετοχή Των Νέων Στην Ευρώπη” συνδιοργανώνουν το Erasmus Student Network Heraklion (ESN University of Crete & ESN TEI of Crete), η Ομάδα Νέων Ηρακλείου Youthtopia και  το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης,  με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Η εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στις 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Η δράση απευθύνεται σε νέες και νέους, στοχεύει να τους ενθαρρύνει να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους ως ευρωπαίοι πολίτες, να γνωρίσουν το έργο, τις αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα  να αντιληφθούν πως μπορούν να συμμετέχουν καλύτερα στη διαμόρφωση του δημοσίου βίου και στην εμπέδωση της πολιτικής δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της ενεργητικής συμμετοχής τους στις Ευρωπαϊκές Εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.
Πληροφορίες: Νίκος Μωραϊτάκης
Information and Communication Manager Europe Direct Περιφέρειας Κρήτης (Πλ. Ελευθερίας, Ηράκλειο) Τηλ. 2810 336330 (08:30 – 15:30)

Εκδήλωση με θέμα: “Συμμετοχή Των Νέων Στην Ευρώπη” στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............