Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου την Κυριακή 12 Μαΐου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019

Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου την Κυριακή 12 Μαΐου

Ο Μουσικός Καρπός θα παρουσιάσει άλλη μία Βραδιά Πολιτισμού στο Ρέθυμνο με μουσικό θέμα: «Σταύρο … Να με θυμάσαι και να μ’ αγαπάς» με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης & της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ρεθύμνου την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.
Οι Μαθητές του Μουσικού Καρπού – όλοι μαζί μια φωνή – δημιουργούν, τραγουδούν, μεταμορφώνονται, εκφράζονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούν αλλά κυρίως συμβάλλουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στην παραγωγή ποιοτικού έργου και στην ενίσχυση της μουσικής παιδείας και του πολιτισμού στην πόλη μας.
Η Χορωδία του Μουσικού Καρπού και οι συμμετέχοντες μουσικοί θα μας ταξιδέψουν στα μονοπάτια του αγαπημένου Μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου. Τη Χορωδία του Μουσικού Καρπού θα συνοδεύει Κουϊντέτο Χάλκινων Πνευστών Οργάνων που αποτελείται: Τρομπέτα: Γιάννης Καραμπέτσος – Διονύσης Αγαλιανός – Κόρνο: Αλκιβιάδης Καμινάρης-Τρομπόνι: Μανόλης Σφακιανάκης & Τούμπα: Χαράλαμπος Παλιός. Επίσης θα συμμετέχουν: Φλάουτο: Νίκη Καπετανάκη – Σαξόφωνο Αλτο:  Ελεονόρα ΄Αντη & στα Κρουστά: Αντώνης Ζαχαράκης.
Όλες οι διασκευές των τραγουδιών για τη Χορωδία και το Κουϊντέτο έχουν πραγματοποιηθεί από τον Αντώνη Μαυράκη.
Διεύθυνση Χορωδίας – Ορχήστρας: Αντώνης Μαυράκης.
Εάν ο καιρός είναι βροχερός, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Παντελή Πρεβελάκη – Βερνάδου 1 (παλιά πόλη).
Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου την Κυριακή 12 Μαΐου

Post Top Ad

.............