Ευχές απο τον Στ. Αρναουτάκη σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιεράπετρα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου και το Πάσχα. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019

Ευχές απο τον Στ. Αρναουτάκη σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιεράπετρα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου και το Πάσχα.


Ευχές απο τον Στ. Αρναουτάκη σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιεράπετρα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου και το Πάσχα. 
Ευχές σε εγκάρδιο κλίμα στην Ιεράπετρα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου και του Πάσχα αντάλλαξε σήμερα στην Ιεράπετρα με θεσμικούς εκπροσώπους, υποψήφιους των συνδυασμών και πολίτες της ευρύτερης περιοχής ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ. Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην ΠΕ Λασιθίου, εκκλησιάστηκαν στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυρίλλου και συμμετείχαν στην περιφορά της λιτάνευσης της Εικόνας του πολιούχου της Ιεράπετρας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. 
Μετα το πέρας της τελετής ο Περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχες σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μητροπολίτη, Ιερομενους, Αρχές και πολίτες, ενω στην συνεχεια σε αιθουσα παρακείμενου ξενοδοχείου της πόλης ο κ. Αρναουτακης ειχε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πελαγια Πετράκη και τους υποψήφιους του συνδυασμού του στην ΠΕ Λασιθίου Μανολη Αβραμάκη,Γιαννη Ανδρουλάκη,Γιαννη Γουλιδάκη,Πανίκο Καρατζη,Γιώργο Μηλιαρά,Μαρία Μυλωνάκη- Χανιωτακη,Φωτεινή Ραπάνη-Ρελακη,Χρύσα Σταυρακάκη,Γιώργο Τσιφετάκη.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............