Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Ανάγνωση παραμυθιών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι – Μικρά παιδιά ξεναγήθηκαν και είδαν από κοντά τους πολύτιμους θησαυρούς της βιβλιοθήκης – Κώστας Μαμουλάκης: Δίνουμε στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα βιβλίαΠαγκόσμια Ημέρα παιδικού βιβλίου η 2α Απριλίου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα!

Τα μικρά παιδιά του παιδικού σταθμού «Το Χαμόγελο» επισκέφτηκαν τη βιβλιοθήκη, ξεναγήθηκαν στους χώρους της, ενημερώθηκαν για τον σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας της και παρακολούθησαν ανάγνωση παραμυθιών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Βιβλιοθήκης. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτά, αλλά δώρισαν και ένα πολύ όμορφο δημιούργημά τους, μια χειροποίητη κούκλα ενώ δημιούργησαν και έναν κοινό λογαριασμό για να μπορούν να δανειστούν βιβλία, ως παιδικός σταθμός.


Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε ξεκουράσει και νομίζω ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι μέσα από την βιβλιοθήκη μας, δίνουμε και στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίζουν και να αγαπήσουν την ανάγνωση μέσα από μια τόσο σημαντική δομή. Μια δομή με τεράστιο πλούτο, σημαντικά αρχεία και πολλές χιλιάδες συγγράμματα για κάθε ηλικία».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............