Ηθική επιβράβευση σε αθλητές από το Δήμο Χερσονήσου που διακρίθηκαν - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ηθική επιβράβευση σε αθλητές από το Δήμο Χερσονήσου που διακρίθηκαν

Αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Χερσονήσου που διακρίθηκαν και πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΤΑΕΚWON DO ITF στο Ρίμινι της Ιταλίας υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης.

Αφού καλωσόρισε τους αθλητές, ο κ. Μαστοράκης τους συνεχάρη για τις κορυφαίες επιτυχίες τους και τις μαζικές διακρίσεις «που φέρνουν τη Χερσόνησο να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό – και γιατί όχι, στο μέλλον και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το αγωνιστικό ήθος σας, το πείσμα σας και η συνέπειά σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Επίσης, το αίσθημα χαράς και περηφάνιας που μας προσφέρετε με την υπερπροσπάθεια που καταβάλετε και την προσήλωση στους στόχους σας είναι καθοριστικής σημασίας για την τοπική κοινωνία. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ευόδωση των στόχων σας και είμαστε δίπλα σας να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.»Οι αθλητές και οι αθλήτριες στους οποίους δόθηκε τιμητικός έπαινος για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2019 TAEKWON DO ITF είναι οι: Αντώνης Γραμματικάκης, πολυτιμότερος παίκτης MVP εφήβων στο σύνολο της διοργάνωσης - χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων ΤULL 3DAN και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάχες -63 κιλ. εφήβων. Λευκοθέα Μαραζάκη, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων TULL 3DAN και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία OMAΔΙΚΑ TULL νεανίδων. Ασεμίνα Μάρα, χρυσό μετάλλιο στις ατομικές μάχες και χάλκινο μετάλλιο στις ομαδικές μάχες νεανίδων. Γκιόν Γκέτα, πέμπτη θέση στις μάχες -60 κιλ. Γιώργος Πυνηρτζής, αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία βετεράνων gold. Επίσης, τιμητικό έπαινο έλαβε και ο μικρός Αντώνης Λεκάκης για τη διάκρισή του στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής (13 Απριλίου 2019) για το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό και το ασημένιο στο ατομικό.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν προπονητές, γονείς και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Δέσποινα Πλευράκη
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ