Συνάντηση κ. Κουρουμπλή με Σωματείο Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών Ανατολικής Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Συνάντηση κ. Κουρουμπλή με Σωματείο Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών Ανατολικής Κρήτης

Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση του Σωματείου Συμβασιούχων και Πενταετών Πυροσβεστών Ανατολικής Κρήτης: τον πρόεδρο κ. Βασίλη Ανδρεαδάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Δαμιανάκη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα κ. Εμμανουήλ Αλεξάκη.
Είναι ένα σωματείο που διαχρονικά, ενώ προσέφερε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην πυρασφάλεια και την πυρόσβεση, έμπαινε σε πολιτική ομηρία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις λαμβάνοντας επί σειρά ετών μόνο προεκλογικές υποσχέσεις.


Η κυβέρνηση, κατανοώντας την αναγκαιότητα, την ουσιαστική επαγγελματική προσφορά τους αλλά και το κοινωνικό πρόβλημα, έδωσε ριζική λύση και, σήμερα, πάνω από 5.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης στελεχώνουν τις πρώτες γραμμές του πυροσβεστικού σώματος και αισθάνονται εργασιακά ασφαλείς.
Στη συνάντηση αναφέρθηκε και η εκκρεμότητα των 876 συμβασιούχων πυροσβεστών, θέμα που οδεύει προς επίλυση ύστερα από κυβερνητική πρωτοβουλία ενώ οι κ.κ. Ανδρεαδάκης, Δαμιανάκης και Αλεξάκης χαιρέτισαν τη δημιουργία του κλιμακίου στα Ανώγεια -ενός σύγχρονου μοντέλου διαχείρισης έκτακτων αναγκών στα πρότυπα των πλέον προηγμένων χωρών- που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα.
Αναγνωρίστηκε δε ο σημαντικός ρόλος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη κας. Όλγας Γεροβασίλη στα εν λόγω ζητήματα.

Post Top Ad

.............