Στο Καβροχώρι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Στο Καβροχώρι ο Κώστας Μαμουλάκης με μέλη της δημοτικής παράταξης Νέοι Δρόμοι

Στο Καβροχώρι βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με υποψήφιους συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Νέοι δρόμοι», όπου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβροχωρίου τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος Ελένη Σακλαμπανάκη με μέλη του Συλλόγου και κατοίκους του οικισμού.
Η Πρόεδρος παρουσίασε τα πεπραγμένα του Συλλόγου, ενώ ο Κώστας Μαμουλάκης από την πλευρά του, συνεχάρη τα δραστήρια μέλη και τους ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. 


Παράλληλα, έκανε αναφορά στα έργα της Δημοτικής Αρχής και στις προτεραιότητες της επόμενης μέρας για το Καβροχώρι, ενώ συνομίλησε και με κατοίκους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς, το βιβλίο με τίτλο «Αυτοκέφαλος» που δώρισε στον Δήμαρχο ο 93χρονος Μιχάλης Δημάκης με ιδιόχειρη αφιέρωση, το οποίο όπως του είπε ο Κώστας Μαμουλάκης θα το διαβάσει το συντομότερο.
Αμέσως μετά την επίσκεψη στον Σύλλογο, ο Κώστας Μαμουλάκης και τα μέλη της παράταξης επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη του οικισμού, περπάτησαν στα σοκάκια και συνομίλησαν με κατοίκους του Καβροχωρίου.Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το Καβροχώρι είναι ένας μικρός αλλά πανέμορφος οικισμός, με ταχύτατη οικιστική ανάπτυξη. Η εύκολη πρόσβαση με το νέο δρόμο και η εγγύτητά του με το Γάζι ευνοούν αυτή την ανάπτυξη κι εμείς ως δημοτική αρχή προσπαθούμε με κάθε τρόπο να την ενισχύσουμε με σημαντικά έργα υποδομών, όπως είναι η μονάδα βιολογικού καθαρισμού που κατασκευάσαμε, τα νέα δίκτυα, κλπ, με έργα βελτίωσης της καθημερινότητας όπως είναι οι αναπλάσεις εντός του οικισμού, αλλά και με την άψογη συνεργασία μας με τον εξαιρετικά δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο, η Πρόεδρος και τα μέλη του οποίου έχουν καταφέρει πολλά και σημαντικά για το Καβροχώρι. Έτσι και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, με ακόμα εντονότερους ρυθμούς και την επόμενη μέρα».


Post Top Ad

.............