Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Τελετή λήξης κύκλου μαθημάτων ΔΕΑΠ για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 - 2019

Το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Χερσονήσου “Στέφανος Ξανθουδίδης”, είναι μια ελεύθερη, ανοιχτή δομή εκπαίδευσης, με πρόγραμμα σπουδών που διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες αλλά και τα χαρακτηριστικά της τοπικής κοινωνίας. Ο Δήμος Χερσονήσου θα συνεχίσει να επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση και στη δωρεάν εκπαίδευση των δημοτών μέσα από τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων Ανοιχτών Δημοτικών Εκπαιδευτικών Δράσεων.
Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2018 - 2019, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις στις Δημοτικές Ενότητες Μαλίων, Επισκοπής και Γουβών.


Κατά τη διάρκεια του προγράμματος που υλοποιήθηκε από το Δήμο Χερσονήσου, δίδαξαν διακεκριμένοι εισηγητές, καθηγητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ειδικοί επιστήμονες, αναπτύσσοντας θέματα Υγείας, Ποιότητας Zωής, Πολιτισμού, Φιλοσοφίας, Ιστορίας, Αγροτικής Διαχείρισης, Τουρισμού.

Το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 17:30’ στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων, 25ης Μαρτίου 17, θα μιλήσει ο oμότιμος καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γεώργιος Κρασανάκης με θέμα: «Η προσωπικότητα του ηλικιωμένου ανθρώπου».
Μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του κύκλου μαθημάτων του Δ.Ε.Α.Π. για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 - 2019, στην οποία θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης, ο οποίος θα απονείμει βεβαιώσεις παρακολούθησης στους σπουδαστές που συμμετείχαν στις εργασίες του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστήμιου.

Το Σάββατο 20 Απριλίου η Τελετή λήξης κύκλου μαθημάτων ΔΕΑΠ για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 - 2019
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ