Στις δράσεις Let’s Do It Greece συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Στις δράσεις Let’s Do It Greece συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου


Την Παρασκευή 5 Απριλίου οι δράσεις στην Αμμουδάρα – Ανοιχτή πρόσκληση σε σχολεία για την εβδομάδα «Νοιάζομαι και δρω»

Στην μεγάλη εθελοντική δράση Let’s Do It Greece, η οποία από το 2012 κατάφερε να ενώσει όλη την Ελλάδα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον, όπου χιλιάδες εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού προστασίας της φύσης, συμμετέχει και εφέτος ο Δήμος Μαλεβιζίου.


Με κεντρικό σύνθημα ''Let's do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις'' συντονιζόμαστε και φέτος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, γινόμαστε μια μεγάλη οικογένεια και βάζουμε χρώμα στις γειτονιές μας, δίνουμε ζωή στα βουνά μας, καθαρίζουμε τις παραλίες μας, νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και ομορφαίνουμε την πατρίδα μας.


Στον Δήμο Μαλεβιζίου, οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου, πρωινές ώρες, σε επιλεγμένα σημεία κατά μήκος της Αμμουδάρας, ενταγμένες στο ειδικό πρόγραμμα της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού Lets do it Greece – Νοιάζομαι και δρω». Γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε φορέα εκπαίδευσης που επιθυμεί να συμμετάσχει και να ενισχύσει την προσπάθεια να δηλώσει τη συμμετοχή του αποστέλλοντας τα στοιχεία του με e-mail στη διεύθυνση: gr.paideias@malevizi.gr το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Στις δράσεις Let’s Do It Greece συμμετέχει για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Μαλεβιζίου

Post Top Ad

.............