Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στο Μαλεβίζι για τον ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στο Μαλεβίζι για τον ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων

Οργή για την τροπολογία που προβλέπει τοποθέτηση νέων αεριοστροβίλων – Κώστας Μαμουλάκης: Η θέση μας ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτη: Δεν θα επιτρέψουμε καμία εργασία στον ΑΗΣ ΛηνοπεραμμάτωνΟργή έχει προκαλέσει στο Μαλεβίζι η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή και προβλέπει τη δυνατότητα εγκατάσταση αεριοστροβίλων στις μονάδες της Κρήτης, εντός του 2019.
Για το θέμα αυτό, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα Πέμπτη 6 Μαρτίου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στις 7 μ.μ., με αποκλειστικό θέμα τους τρόπους αντίδρασης στη νέα αυτή πρόκληση.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκηw τόνισε: «Η θέση μας ήταν και παραμένει αδιαπραγμάτευτη: Δεν θα επιτρέψουμε καμία απολύτως εργασία στον ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων. Το θέμα το αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, χωρίς λαϊκισμούς και είμαστε όλοι μια γροθιά! Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν γι’ αυτό και καλούμε και τους Βουλευτές της Κρήτης, που γνωρίζουν και έχουν κατανοήσει τις θέσεις μας, να σταθούν στο πλευρό των κατοίκων του Μαλεβιζίου και να καταψηφίσουν την συγκεκριμένη τροπολογία».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............