Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Λιάνα Σταρίδα: «Η θέση του δημάρχου δεν είναι στην Λότζια, αλλά στις γειτονιές»

Από την υποβαθμισμένη συνοικία της Χρυσοπηγής και το ιστορικό καφενείο «Πίπης», που λειτουργεί εδώ και 104 χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, ξεκίνησε τις συναντήσεις της με τους πολίτες, η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.


Συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η Λιάνα άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της Χρυσοπηγής και παρουσίασε το όραμά της για ένα Ηράκλειο «πράσινο, καθαρό, φιλικό και ανοικτό σε όλους», δίνοντας έμφαση στις γειτονιές.

Για την περιοχή της Χρυσοπηγής που έχει παραδοθεί στην εγκατάλειψη, η Λιάνα έθεσε ως προτεραιότητα την αξιοποίηση του μνημειακού πλούτου και την αναβάθμιση των υποδομών της. «Η περιοχή μπορεί να γίνει πόλος έλξης. Υπάρχει πλήρης απογοήτευση στους κατοίκους, που βλέπουν λακκούβες και μπαλώματα στους δρόμους, σπασμένα πεζοδρόμια, ιστορικά σημεία που μένουν αναξιοποίητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο πήραν και κάτοικοι της Χρυσοπηγής, που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εγκατάλειψη της περιοχής τους, τόσο από την σημερινή όσο και από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. 

Post Top Ad

.............