Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Η Τοποθέτηση Μ. Μποκέα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου για ΑΗΣ Λινοπεραμάτων

Στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που συγκλήθηκε χθες στο Μαλεβίζι, για το θέμα λειτουργίας των αεριοστροβιλικών μονάδων και τον ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, παρέστη, συμμετείχε και εξέφρασε τη θέση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Στην τοποθέτησή του ο Μενέλαος Μποκέας κατέδειξε για μια ακόμη φορά την ανάγκη ο Δήμος Μαλεβιζίου να λειτουργεί καταλυτικά, με ισχυρό πρωταγωνιστικό ρόλο και διεκδικητική παρουσία, προκειμένου να διαμορφώνει ο ίδιος τις εξελίξεις για την περιοχή. Ο Μενέλαος Μποκέας υπογράμμισε ότι η στάση αναμονής που χρόνια τώρα τηρεί η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, της δίνει τη θέση του θεατή των εξελίξεων.
 Επιπλέον, τόνισε ότι ο Δήμος οφείλει να λαμβάνει έγγραφες δεσμεύσεις, όχι να αρκείται σε προφορικές δηλώσεις. Στην κατεύθυνση αυτή ο Μενέλαος Μποκέας επεσήμανε ότι και τώρα ο Δήμος οφείλει να αναζητήσει έγγραφες δεσμεύσεις από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη, ενώ αναφέρθηκε ξανά και στο περιβαλλοντικό ζήτημα που εγείρεται στη Δαμάστα.
Παράλληλα, υπογράμμισε το έλλειμμα διεκδίκησης σε αντισταθμιστικά οφέλη για τους κατοίκους του Δήμου, η περιοχή του οποίου συνεχίζει να επιβαρύνεται, προκειμένου  να διασφαλιστεί η επάρκεια ηλεκτροδότησης του νησιού. Τέλος, ο Μενέλαος Μποκέας ζήτησε ενιαία συλλογική δράση, με ξεκάθαρες κινήσεις και σχέδιο για το περιβαλλοντικό και αναπτυξιακό μέλλον του τόπου.
ΑΠΟΨΕΙΣ Οι αρμοί της (α)διάκριτης εξουσίας- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ