Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή Ηρώου στις Γωνιές του δήμου Χερσονήσου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Υπογραφή σύμβασης για κατασκευή Ηρώου στις Γωνιές του δήμου Χερσονήσου

Τη σύμβαση για την κατασκευή ηρώου στις Γωνιές, συνολικού προϋπολογισμού 14.830,76 ευρώ, υπέγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χωροταξικού Σχεδιασμού και ΄Αρδευσης, Γιώργος Μεραμβελιωτάκης στο δημαρχείο στις Γούρνες με το νόμιμο εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «ΔΡΥΜΗΣΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΚΡΙΘΙΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», Μανόλη Δρυμησκιανάκη, παρουσία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Γωνιών, Γιώργου Παπαδάκη.


Συγκεκριμένα, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου της τοπικής κοινότητας Γωνιών, στη θέση Περιβόλια στον κεντρικό δρόμο του οικισμού, θα κατασκευαστεί Ηρώο με στόχο την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινότητας, τη διατήρηση της συλλογικής μνήμης, αλλά και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου και του τοπίου γενικότερα. Στην παρούσα φάση, το οικόπεδο χρησιμοποιείται ως άτυπος χώρος στάθμευσης. Το Ηρώο θα κατασκευαστεί σε τμήμα του οικοπέδου, εφαπτόμενου δρόμου με φυσικά υλικά ώστε να εναρμονιστεί καλύτερα με το τοπίο του οικισμού αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λαγκάδας. Σε αυτό θα συμβάλει και η δημιουργία χώρου φύτευσης.
Να σημειωθεί ότι το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου και η επίβλεψή του θα γίνει από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου και, συγκεκριμένα, την κ. Αθανασία Aλεξανδρή ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων

Post Top Ad

.............