Λιάνα Σταρίδα: «Το Πολιτιστικό Κέντρο πρέπει να είναι ανοικτό σε όλους τους Ηρακλειώτες» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Λιάνα Σταρίδα: «Το Πολιτιστικό Κέντρο πρέπει να είναι ανοικτό σε όλους τους Ηρακλειώτες»


Τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού, Τουρισμού και Ανάπτυξης Ηρακλείου (ΔΕΠΤΑΗ), προκειμένου να ενημερωθεί για τις αρμοδιότητες, τα οικονομικά μεγέθη και τα προβλήματα που παρατηρούνται στην λειτουργία της, αλλά και για την πορεία των εργασιών στο Πολιτιστικό Κέντρο, επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.


Συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η Λιάνα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΠΤΑΗ, Μηνά Καπετανάκη, ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης. Στην συνάντηση προέκυψαν σημαντικά ζητήματα σχετικά με την λειτουργία και την συντήρηση του Πολιτιστικού Κέντρου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην έλλειψη προσωπικού και στην απουσία πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο.

«Δεν έχει νόημα να γυρίζουμε στα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να βρούμε τρόπους, ώστε η δουλειά που γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο να μην απευθύνεται σε μια... ελίτ, αλλά να περάσει στις γειτονιές της πόλης. Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά στο Πολιτιστικό Κέντρο όλους τους Ηρακλειώτες» τόνισε η Λιάνα.    

Post Top Ad

.............