Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Τένις, θα χτυπάει από το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στο Ηράκλειο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Τένις, θα χτυπάει από το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στο Ηράκλειο

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Τένις, θα χτυπάει από τι Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Το IRAKLIO JUNIOR TOURNAMENT, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 25 χώρες του κόσμου.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe) και με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και του ΔΟΠΑΦΜΑΗ διοργανώνει το IRAKLIO JUNIOR TOURNAMENT στις εγκαταστάσεις του, στη Δ. Μποφώρ.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για έκτη συνεχόμενη χρονιά, βάζει τα καλά του για να φιλοξενήσει αυτή τη φορά ευρωπαϊκές και όχι μόνο ρακέτες, από την Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, Λιθουανία, Λετονία, Σλοβενία, Σλοβακιά, Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Αμερική, Ελ Σαλβαδόρ, Αυστραλία,
Το τουρνουά είναι ενταγμένο στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών-τριών κάτω των 14 ετών.
Η διάρκειά του είναι μια εβδομάδα, κατά την οποία, θα διεξάγονται αγώνες από το πρωί στις 09:00 έως τις 17:00 το απόγευμα.
Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει το Σάββατο 23/3, με τους προκριματικούς αγώνες και θα συνεχίσει τη Δεύτερα 25/3 με το κυρίως ταμπλό, ενώ το τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σάββατο 30/3, με τους τελικούς αγώνες και την απονομή των επάθλων.
Από το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» θα συμμετάσχουν οι αθλητές-τριες: Γιάννης Βελεντάκης, Αντώνης Ζερβάκης, Αλέξανδρος Καλατζής, Σπύρος Καρακώστας, Δημητρης Μπουνάκης, Γιάννης Νικολιδάκης, Βασίλης Τζωρμπατζάκης, Εβελίνα Δερμιτζάκη, Αλεξάνδρα Ζαχαράκη, Γωγώ Λαγουδάκη, Εβελίνα Λαμπράκη, Μιχαέλα Παρασκευαϊδη και Χρυσή Νταμπακάκη.
Οι Έλληνες αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν «εντός έδρας»  με τους Ευρωπαίους συναθλητές τους, να αποκτήσουν εμπειρίες και δυνατότητα για διεθνή βαθμολογία.
Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του τουρνουά κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει το καλωσόρισμα  από τους διοργανωτές, η παρέλαση των αθλητών και αθλητριών, χορευτές από τον Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη, θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, ενώ αναμένεται η ομάδα κρουστών Batala Creta, να δημιουργήσει μια δυνατή οπτικοακουστική εμπειρία που θα ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους.
Προσκαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου καθημερινά από τις 09:00-17:00. Είσοδος δωρεάν.
Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Τένις, θα χτυπάει από τι Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, στο Ηράκλειο

Post Top Ad

.............