Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Πλήθος κόσμου στην επίσημη τελετή έναρξης για το «έτος Ερωτόκριτου 2019» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην επίσημη τελετή έναρξης για το «έτος Ερωτόκριτου 2019» το βράδυ της Κυριακής στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Σε συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με την Εθνική Λυρική Σκηνή, παρουσιάστηκε η εμβληματική παράσταση «Ερωτόκριτος» του Δημήτρη Μαραμή που είναι βασισμένη στο πρωτότυπο αναγεννησιακό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου.

"Το «έτος Ερωτόκριτου 2019» ξεκινάει επίσημα με μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική εκδήλωση που έχει αφετηρία την Κρήτη και προορισμό όλο τον κόσμο" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης. 
Πρόκειται για μια σπουδαία παράσταση, ένα μιούζικαλ που είναι παραγωγή της εναλλακτικής Λυρικής Σκηνής, φέρει την μουσική υπογραφή του Δημήτρη Μαραμή και τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

ΑΠΟΨΕΙΣ Προστασία πρώτης κατοικίας:- Αλά κάρτ ευαισθησία της ΝΔ - Αποκατάσταση του στήθους Προστασία πρώτης κατοικίας: Παντού υπάρχει ένας μύθος Η αλά κάρτ κοινωνική ευαισθησία της ΝΔ Νέα σελίδα στην αποκατάσταση του στήθους
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ