Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Τέσσερα βραβεία για την Αqua Vista Hotels στη Στοκχόλμη!

Με τέσσερις διακρίσεις τιμήθηκε η Αqua Vista Hotels, με το εκτενές portfolio των 35 και πλέον ξενοδοχείων, στα Greek Travel Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στη Σουηδία, στις 14 Φεβρουαρίου 2019!Δύο από τα μοναδικά ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Aqua Vista Hotels, το Athermi Suites στη Σαντορίνη και το Acqua Vatos Paros στην Πάρο διακρίθηκαν στην κατηγορία Boutique Hotels, με το βραβείο να λειτουργεί ως αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρουν. Το Apri-cot & Sea Luxury Villas στη Νάξο βραβεύτηκε στην κατηγορία Family Hotel, ενώ το Above Blue Suites στη Σαντορίνη τιμήθηκε στην κατηγορία Luxury Resort/Hotel.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Golden Hall του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η απονομή των Βραβείων Νόμπελ, ενώ τα Greek Travel Awards διοργανώθηκαν από την εταιρεία North Events, που ασχολείται με την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την οργάνωση εκθέσεων και roadshows. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Τα μοναδικής αισθητικής βραβεία που απεικόνιζαν τη θεά Εστία παρέλαβαν, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Ho-tels και η κυρία Έφη Μωραΐτη, Reservation Manager του Ομίλου.
Στη δήλωσή της κατά την παραλαβή των βραβείων η κυρία Ματζουράνη σχολίασε “Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, καθώς και οι ίδιοι οι επαγγελματίες του χώρου που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, ξεχώρισαν και ψήφισαν τέσσερα από τα ξενοδοχεία μας σε αυτές τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές κατηγορίες. Η έμπρακτη υποστήριξη των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων της Σκανδιναβίας στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την Ελλάδα σε διεθνή προορισμό για όσους αναζητούν μοναδικές εμπειρίες, είναι σημαντική επιβράβευση για εμάς. Άλλωστε αυτή η αναγνώριση αποτελεί πλεονέκτημα για όλους


όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του διαρκώς εξελισσόμενου κλάδου”.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ήταν χορηγός των πρώτων Greek Travel Awards, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels
Η Αqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 35 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο.
Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.
Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Κώστας Παναγάκης | +30 697 5871624 | press@aquavistahotels.com)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ