Άμεσα μέτρα για την κατολίσθηση της οδού Αστρινάκη από τον Δήμο Ηρακλείου – Στο σημείο ο Δήμαρχος - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

Άμεσα μέτρα για την κατολίσθηση της οδού Αστρινάκη από τον Δήμο Ηρακλείου – Στο σημείο ο Δήμαρχος

Αυτοψία στην οδό Αστρινάκη, στο σημείο του δρόμου όπου σημειώθηκε κατολίσθηση τις προηγούμενες ημέρες, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την κρατούσα κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο και να συζητήσει με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και εμπρός, προκειμένου να αρθεί εντελώς η επικινδυνότητα στην περιοχή.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου λειτούργησαν άμεσα, αφενός αποκλείοντας την κυκλοφορία στο σημείο και αφετέρου απομακρύνοντας από το παρακείμενο πρανές, τα βράχια που ήταν επίφοβα για νέα κατολίσθηση.
Μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ο Δήμος Ηρακλείου κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους σε μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση. Το ίδιο γρήγορα και αποτελεσματικά πρέπει να κινηθούμε από εδώ και εμπρός, ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων φαινομένων».

Post Top Ad

.............