Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το 9ο Γυμνάσιο και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το 9ο Γυμνάσιο και το 33ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τίμησαν το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού και του 9ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Η απόφαση να τιμηθεί ο Δήμαρχος ήταν ομόφωνη και από τους δύο συλλόγους και αφορούσε στις σημαντικές - κυρίως τεχνικές - παρεμβάσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Δήμος στα κτίρια των σχολείων, οι οποίες ήταν απαραίτητες και δεν είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια!
Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας των δυο σχολείων.


Ο Δήμαρχος, στην ευχαριστήρια τοποθέτησή του τόνισε: «Οι εργασίες που κάνουμε στα σχολικά συγκροτήματα της πόλεως, δεν είναι παραχώρηση, είναι υποχρέωσή μας. Σας ευχαριστώ, λοιπόν, για αυτήν την τιμή αλλά εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας. Και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε, καθώς το πρόβλημα της σχολικής στέγης είναι από τα σημαντικότερα στο Ηράκλειο.
Έχουμε σε εξέλιξη εργολαβίες άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ για παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της πόλεως και καταβάλλουμε καθημερινά μεγάλη προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν, κατά προτεραιότητα και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας».


Τιμήθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Γιάννης Αναστασάκης, Γιώργος Βλαχάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ