6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

6ο Κρουσανιώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ” διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Κρουσανιώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Κρουσώνα, με παρουσιάστρια την Αναστασία Μπιτζιλέου.


Το φετινό θέμα είναι τα καρτούν και οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι τα αξιολάτρευτα Μίνιονς,  ο Σούπερ Μάριο,, η Έλσα και ο Όλαφ, η Πέππα και ο Τζωρτζ, καθώς και οι αγαπημένοι των παιδιών Πιτζαμοήρωες! Οι καρναβαλιστές ξεπερνούν τους 300, ενώ υπολογίζεται ο αριθμός των επισκεπτών να φτάσει τις 3000!


Φέτος, το καρναβάλι θα είναι ακόμα πιο πλούσιο ωκαι διασκεδαστικό, αφού τέσσερις εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι θα ανοίουν το δρόμο της παρέλασης σε όλη τη διαδρομή και θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Μαζί μας και το σχήμα Batala Creta θα μας ξεσηκώσει με τα κρουστά όργανά τους. Η παρέλαση θα κορυφωθεί στην κεντρική πλατεία του Κρουσώνα, όπου ο Circus Camino θα αναλάβει να μας διασκεδάσει με μοναδικά ζογκλερικά, αλλά και με πολλές δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωγραφική προσώπου και πολλές άλλες εκπλήξεις!
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............