Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου κόβει την πίτα της με διπλό στόχο σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Η μουσική ενώνει τους λαούς – Στην Κωνσταντινούπολη μαζί με άλλες χορωδίες της Κρήτης για συναυλία στο Δήμο και το Πατριαρχείο – Σύμπραξη και με την Νεανική Χορωδία της Κωνσταντινούπολης και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ

Σήμερα Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2019, στις 9:00 μ.μ., η Δημοτική Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου πρόκειται κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στην ταβέρνα «Θαλασσινή Αύρα» στην Αμμουδάρα.


Στόχος της εκδήλωσης, εκτός από την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών της χορωδίας, είναι και η συγκέντρωση χρημάτων για το ταξίδι των μελών της στον Δήμο Κadikoy της Κωνσταντινούπολης, προκειμένου να συμπράξουν με την εκεί νεανική χορωδία και εκλεκτούς Τούρκους σολίστ κατά την διάρκεια των εορτασμών της 25ηςΜαρτίου. Η πρόσκληση για την ιδιαίτερη και με πολλά μηνύματα εκδήλωση, έγινε από την καθηγήτρια μουσικής Uzgul Turgai του Yildiz Technical University και κατά το διάστημα της παραμονής στην Κωνσταντινούπολη, οι χορωδίες προγραμματίζεται να τραγουδήσουν και στο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Στις συναυλίες, στις οποίες μαέστρος θα είναι η Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, θα συμμετέχουν οι χορωδίες«Αναπνοή» του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηρακλείου, η Χορωδία του π. Κωνσταντίνου Πιτσικάκη, ηΜικτή Χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Ηρακλείου «Άγιος Πολύκαρπος», καθώς και το μουσικό σύνολο Θύραθεν Vocal από τον Κρουσώνα.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ