Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου

Την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της θα δώσει στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Φιλαρμονική Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.
Με ένα πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικους ύμνους και γνωστές κλασσικές επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου η Φιλαρμονική εύχεται με τον δικό της τρόπο στους Ηρακλειώτες «Χρόνια Πολλά». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Λεωνίδας Τζωρτζάκης.
Την ίδια μέρα και ώρα, στις 20:30, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, το «Σχήμα 7» παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά με τίτλο «Η εξερεύνηση». Πρόκειται για 6 κρητικά παραμύθια από την Στέλλα Κουφάκη, μια εκπαιδευτικό που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο.Σκηνοθεσία- Γενική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μεταξάκης, Σκηνογραφία-ενδυματολογία: Νίκος Καλαθάκης, Επιμέλεια ακουστικού υλικού: Άγγελος Αρβανίτης, Φωτιστής: Μανούσος Μαυροφοράκης, Παίζουν οι ηθοποιοί: Tζίνα Κιάφα, Βαρδής Σαμαριτάκης, Χάρης Σουλτάτος, Ελένη Στυλλιανάκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Την ίδια βραδιά στο κτιριακό συγκρότημα «Αθηνά» (Λ. Ικάρου - νέες εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου) και ώρα 19:00 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας θα δώσει συναυλία στο πλαίσιο της δράσης «Παιχνιδομαζέματα- Δωροσκορπίσματα 2018» από
το Love Radio Κρήτης 102,8 και 92,5 Πένα fm. Η δράση είναι μία συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου είναι:


Μουσική επιμέλεια Alpha News 106,2 fm.
11:00 Κεντρική Σκηνή: Θεατρικό δρώμενο «Χριστούγεννα» από τον Παιδικό Σταθμό «Ουράνιο Τόξο» .
17:00 Τραγούδια με την Παραδοσιακή Χορωδία του Αγίου Τίτου.
17:30 Στο Σπίτι των Χρωμάτων: Ανάγνωση του παραμυθιού: «Με λένε “Πάρη Αδέσποτο’’ Να γίνουμε οικογένεια;» από τη συγγραφέα Αγγελική Δουλγεράκη και τις Εκδόσεις «Ίτανος».
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στηρίζει και φέτος τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νοητική Στέρηση «Ροδαυγή». Τα παιδιά της «Ροδαυγής» προσφέρουν ζεστό τσάι στους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».
17:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Ο Σύλλογος Μικρασιατών Κρήτης «Άγιος Πολύκαρπος» κάνει σεμινάριο ψηφιδωτού.
18:00 Τραγούδια με τη Χορωδία Μικρασιατών του Μεγάλου Κάστρου.
18:00 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Παρασκευή μπουγάτσας από τις «Φιλοσοφίες».
18:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: H Ραδιοφωνική εκπομπή του Family Radio 89,5 fm «H κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες» με παιχνίδια, δώρα και εκπλήξεις και τη Μαρία Καριωτακη «ζωντανά» στο μικρόφωνο.
19:00 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κνωσού με γιορτινά κεράσματα.
19:00 Στο «Σπίτι των Χρωμάτων»: Ο Σύλλογος «Ροδαυγή» φτιάχνει Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.
20:00 Μάθημα φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους από την Mnemosyne Photography και τον Εμμανουήλ Κομνηνό με θέμα «Επεξεργασία φωτογραφίας μετά την λήψη και Εκτύπωση».
20:30 Κεντρική Σκηνή: Τραγούδια με τον Μάνο Παπαδάκη.

Στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Post Top Ad

.............