Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Τρόφιμα για άπορες οικογένειες από τους Αστυνομικούς της Ιεράπετρας στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας


Την παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Α.Τ. Ιεράπετρας Αστυνόμο Α΄ κ. Κων/νο Τζαγκαράκη, παρέδωσε στον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου, μαζί με τις ευχές του για τις εορτές του αγίου Δωδεκαημέρου, ανέφερε στον Σεβασμιώτατο ότι για μια ακόμη  χρονιά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας της Διεύθυνσης Λασιθίου συγκέντρωσαν εθελοντικά τρόφιμα και διάφορα είδη, προκειμένου να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, για την ανακούφιση των ασθενέσθερων οικονομικά συνανθρώπων μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, όπως τόνισε ο κ. Παπαδάκης, είναι μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της κοινωνικής προσφοράς και του πολύπλευρου έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος ευχαρίστησε θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή και εξήρε την ανθρωπιστική αυτή ενέργεια του προσωπικού των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, υπογραμμίζοντας ότι εκφράζει την ανθρωπιά, την κοινωνική ευαισθησία και την έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη των αστυνομικών του τόπου μας προς τους συντοπίτες μας που βρίσκονται σε ένδεια.  Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν δια μέσου των Ενοριών της Ιεράπετρας σε άπορες οικογένειες.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ