Εκδήλωση “ΑΧΕΠΑ” Ηρακλείου με το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση “ΑΧΕΠΑ” Ηρακλείου με το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης”

Tο Τμήμα “KRHTH-ΚΝΩΣΟΣ ” της Οργάνωσης “ΑΧΕΠΑ”, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης και προσφοράς του, θέλοντας να συμβάλει ενεργά στο εορταστικό κλίμα των ημερών, διοργανώνει μουσική εκδήλωση-συναυλία με το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης”, την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8,00 μ.μ., στο κινηματοθέατρο “ΑΣΤΟΡΙΑ”, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια ανθολογία από τις ομορφότερες μελωδίες και τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών από την ορχήστρα και χορωδία του «Συνόλου», υπό την επιμέλεια και καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Μιχαήλ Ε. Μαρακομιχελάκη.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Η Οργάνωση ΑΧΕΠΑ είναι η μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση στον κόσμο με παραρτήματα στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος. Οι σκοποί της Οργάνωσης είναι η προβολή του ελληνισμού σ’ ολόκληρο τον κόσμο, η ενίσχυση της παιδείας, η φιλανθρωπία, η ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά, η επιβράβευση της ατομικής προόδου, η προαγωγή του πατριωτισμού, η προώθηση και υποστήριξη εθνικών θεμάτων και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αφοσίωση στον τομέα της εκπαίδευσης, η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός αποτελούν τους ισχυρούς άξονες της Οργάνωσης, στους οποίους έχει και συνεχίζει να προσφέρει, σημαντικό έργο.Το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης” δημιουργήθηκε στα τέλη του 2011 με την προοπτική χάραξης μιας διαφορετικής αισθητικής γύρω από τις τέχνες και με σκοπό την ψυχαγωγία και ανάδειξη του εθνικού μουσικού μας πλούτου. Είναι ένα σύνολο πολλαπλών δράσεων (ορχήστρα, χορωδία, θεατροχορευτική ομάδα (υπό σύσταση)), που μπορούν να συνυπάρχουν αλλά και να λειτουργούν ως αυτοτελή τμήματα. Το ρεπερτόριό του δεν περιορίζεται μόνο στην τοπική μας παράδοση αλλά περιλαμβάνει θέματα από πολλές παραδόσεις και είναι ενορχηστρωμένο από τον μαέστρο σύμφωνα με την προσωπική του μουσική αισθητική και τις ανάγκες του Συνόλου. Μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές συναυλίες, εντός και εκτός Κρήτης, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Εκδήλωση “ΑΧΕΠΑ” Ηρακλείου με το “Σύνολο Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης”

Post Top Ad

.............