Οι «Δροσουλίτες» στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Οι «Δροσουλίτες» στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου - Οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Με μία εξαιρετική παράσταση από το «Κούκλο- Θέατρο Κρήτης» συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στον Θεατρικό Σταθμό. Πρόκειται για την παράσταση «Οι Δροσουλίτες», ένα έργο γραμμένο απ’ το «Κουκλο - Θέατρο Κρήτης», εμπνευσμένο απ’ τη Μάχη του Φραγκοκάστελλου. Η παράσταση ξεκινά στις 18:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Παράλληλα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Έτσι όσοι βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου μπορούν να απολαύσουν μία ζεστή χριστουγεννιάτικη σοκολάτα που προσφέρει η «Ουτοπία», ενώ το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
Μουσική επιμέλεια music club 105,8 fm.
12:00 «Η τζαζ της ανακύκλωσης»: Συναυλία από τους Voyage Jazz Group, με κάποια μουσικά όργανα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Ενημέρωση για την ανακύκλωση από τον Δήμο Ηρακλείου και τον ΕΣΔΑΚ και διανομή τσάντας πολλαπλών χρήσεων του ΕΣΔΑΚ.
17:00 Κεντρική Σκηνή: μουσική παράσταση των Κουλτούρ Μουλτούρ.
17:00 Μάθημα χορού με το Ελληνικό Κέντρο Χορού και Παραστατικών Τεχνών «Τέχνη Χρω»
17:30 Στο «Εργαστήρι του Άη Βασίλη»: Η Σχολή Παραδοσιακών Τεχνών «Κρείττονες» μιλά και μαθαίνει τα Κρητικά Κάλαντα.
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου»: Σύλλογος «Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας» με «Ζαχαρωτές Μαντινάδες».
18:30 Κεντρική Σκηνή: Χορογραφίες από τη Σχολή Χορού Art and Dance Factory. 19:15 Χριστουγεννιάτικη Θεατρική Παράσταση του Ε. Τριβιζά από την Θεατρική Ομάδα Δήμου Γαζίου.
20:00 Μάθημα φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους από την Mnemosyne Photography και τον Εμμανουήλ Κομνηνό με θέμα «Πρακτική Λήψης στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο».
20:30 «Πολλά τραγούδια θα σου πω»: Συναυλία με τραγούδια των : Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και άλλων σύγχρονων Ελλήνων συνθετών.
Πιάνο: Λίλυ Δάκα, Τραγούδι: Γιάννης Κασσωτάκης.

Post Top Ad

.............