Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Με μία Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Χορωδία του Συλλόγου Αλατσατιανών και της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Διευθύνει ο Νίκος Αντωνακάκης.
Παράλληλα στις 21:00 το βράδυ, στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Διάδοσης Ελληνικών Χορών και Μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι Ηρακλείου» παρουσιάζει το έργο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Διδασκαλία - Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ταβερναράκης
Φορεσιές: Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού Ηρακλείου
Γενική Επιμέλεια: Μαρία Τριτσάρη
Επίσης συνεχίζονται οι εκδηλώσεις μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο – Ταξίδι στην Χώρα των Ξωτικών». Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου είναι:


10:00 - 23:00 Φιλανθρωπική δράση από τον Up 92,9 fm - «Ένα Δέντρο Γεμάτο Τρόφιμα» - Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας.
17:00 Κεντρική Σκηνή: «Ειδική Ομάδα Σ.Ε.Ο. της Ροδαυγής» α. Τραγούδια και κάλαντα με την Χορωδία της Ροδαυγής, επιμέλεια κ. Μαρίας Αντωνακάκη, χορωδού. β. Ανάγνωση και εικαστικό δρώμενο της ομάδας «Βιβλιοταξιδευτών της Ροδαυγής»
επιμέλεια κ. Θεοδοσίας Αργυράκη -Ασαργιωτάκη, εικαστικού. γ. Δράση της «Ειδικής Ομάδας Ροδαυγής Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού», επιμέλεια κ. Χριστίνας Αεράκη, Αρχηγού Σ.Ε.Ο. Τ.Τ. Ηρακλείου.
17:30 Στα «Καλούδια του Κάστρου» : Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων φτιάχνουν «Μαγγίρι».
18:30 Κεντρική Σκηνή: Χορογραφίες από τη Σχολή Χορού Fred.
20:00 Μάθημα φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους από την Mnemosyne Photography και τον Εμμανουήλ Κομνηνό με θέμα «Εξοπλισμός φωτογράφου».
20:30 Κεντρική Σκηνή: Συναυλία με τον Σταύρο Κυριακάκη. Κιθάρα: Νίκος Μπορμπουδάκης, μπάσο: Κώστας Παντερμαράκης, drums: Γιώργος Παντερμαράκης. Σε ένα πρόγραμμα με μπλουζ και ροκ διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών…
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει - Στον Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία - Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Η υπηρεσία RevitUp ταξιδεύει στη συνάντηση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Στον αμερικανικό Όμιλο Hines 3 ξενοδοχεία της Κρήτης Πρωταθλητής της TUI το Anemos Luxury Grand Resort

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ