Σήμα Ποιότητας ¨Κρήτη¨ για το Cactus Royal και το εστιατόριο ¨Ελιά¨ από την Περιφέρεια Κρήτης. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Σήμα Ποιότητας ¨Κρήτη¨ για το Cactus Royal και το εστιατόριο ¨Ελιά¨ από την Περιφέρεια Κρήτης.

Το εστιατόριο Ελιά του Cactus Royal, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη, πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σήμα ποιότητας ¨Κρητικής Κουζίνας¨ της Περιφέρειας Κρήτης. Πρόκειται για το a la carte εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο σερβίρει και φαγητά της κρητικής κουζίνας, παραδοσιακές συνταγές με πρώτες ύλες από την Κρήτη και ντόπιους προμηθευτές.
Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί τον τέταρτο πυλώνα στον οποίο στηρίζει και χαράζει η επιχείρηση την πολιτική της, επομένως μια τέτοια πιστοποίηση δημιουργεί οφέλη αφενός για τον πρωτογενή τομέα του νησιού και αφετέρου για την ίδια την επιχείρηση.
Το εστιατόριο ¨Ελιά¨ του Cactus Royal ελέγχθηκε από διαπιστευμένο φορέα του μητρώου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης τόσο για την νομιμότητα της λειτουργίας του, για την επάρκεια προσωπικού και την οργάνωση όσο και για την προώθηση της Κρητικής Γαστρονομίας.Σχετικά με το Cactus Royal Spa & Resort
Το Cactus Royal Resort & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. Οι προσεκτικά διατηρημένοι κήποι, η διακόσμηση με πέτρες και το βαθύ μπλε του Κρητικού Πελάγους συνθέτουν ένα μαγευτικό προορισμό.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ