Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Υφαντικής σε Τελάρο που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με την κ. Βασιλεία Ανηψητάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Υφαντικής σε Τελάρο που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με την κ. Βασιλεία Ανηψητάκη

 Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο Υφαντικής σε Τελάρο που διοργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Σητείας σε συνεργασία με την κ. Βασιλεία Ανηψητάκη. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι υφάντρες μας είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην τέχνη της υφαντικής σε τελάρο, να μάθουν νέες τεχνικές ύφανσης και να μοιραστούν μία πολύ όμορφη εμπειρία όλες μαζί. Στημόνια και υφάδια διασταυρώθηκαν στα τελάρα και μας οδήγησαν σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο της χειροποίητης παράδοσης. 


Για αυτό το αποτέλεσμα, καθοριστικός ήταν ο ρόλος της κ. Βασιλείας Ανηψητάκη, η οποία με πολλή υπομονή, με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη και με πολύ καλή διάθεση, μοιράστηκε τις γνώσεις της μαζί μας και συνέβαλε ουσιαστικά στη δημιουργία ενός υπέροχου κλίματος συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχουσών. Αναμφίβολα, κατόρθωσε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να μας μεταδώσει τη χαρά της δημιουργίας και να επιτευχθεί ο στόχος τόσο των αρχαρίων, όσο και των πιο προχωρημένων. 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» ευχαριστούν θερμά την κ. Βασιλεία Ανηψητάκη για την πολύτιμη προσφορά της στον Σύλλογό μας και για την άψογη συνεργασία μας. 
Σχετικά με την επανέναρξη του Εργαστηρίου Υφαντικής του Προοδευτικού Συλλόγου Σητείας «Ο Βιτσέντζος Κορνάρος» θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στον Τύπο κατά το προσεχές διάστημα.


Post Top Ad

.............