Σημαντικό οδικό έργο για Αρχοντικό, Γαλατά, Βόνη και Χουμέρι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Σημαντικό οδικό έργο για Αρχοντικό, Γαλατά, Βόνη και Χουμέρι


Σημαντικό οδικό έργο για Αρχοντικό, Γαλατά, Βόνη και Χουμέρι. Εναλλακτική οδική  πρόσβαση στο Μοναστήρι της Βόνης και στο μεγαλύτερο πανηγύρι του νησιού.  

Αναβαθμίζεται και βελτιώνεται ο επαρχιακός δρόμος Αρχοντικό – Γαλατά – Βόνη και ο συνδετήριος δρόμος Γαλατάς - Χουμέρι. Ο προυπολογισμός του έργου είναι 240.000 ευρώ και με την υλοποίηση του δημιουργείται νέα, εναλλακτική πρόσβαση στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη η οποία θα εξυπηρετήσει το μεγαλύτερο πανηγύρι της Κρήτης με προσέλευση κόσμου που φτάνει τους 100.000 προσκυνητές. Παράλληλα, θα αναβαθμίσει την οδική σύνδεση της περιοχής με τον κεντρικό οδικό άξονα Ηράκλειο - Μεσσαρά. 

Να σημειωθεί πως έχει υπογραφεί και εγκριθεί η σχετική πίστωση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Σήμερα, αντιπροσωπεία υπό τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρία Καλογεράκη επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης προκειμένου να τον ευχαριστήσει για το σημαντικό οδικό έργο που λύνει πολλά προβλήματα κυκλοφορίας στα όρια του Δήμου.Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γιώργος Πιτσούλης Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Γιώργος Αλεξάκης εντεταλμένος σύμβουλος διεθνών και ευρωπαϊκών υποθέσεων, ο Νίκος Συριγωνάκης εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, ο Νεκτάριος Σερμάκης Περιφερειακός Σύμβουλος, ενώ τις τοπικές αρχές εκπροσώπησαν ο Γεώργιος Πατρωνάκης δημοτικός σύμβουλος, ο Μιχάλης Στεφανάκης πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Βόνης και ο Μανόλης Φραγκιαδουλάκης Γραμματέας Πολιτιστικού Σύλλογου Βόνης. 

Post Top Ad

.............