Ολοκληρώνονται οι δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώνονται οι δράσεις του Δήμου Ηρακλείου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώνονται στο Ηράκλειο οι δράσεις του Δήμου Ηρακλείου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που φέτος έχει ως θέμα την «Πολυτροπικότητα» και ως κεντρικό σύνθημα το «Συνδυάζω – Μετακινούμαι!».


Έτσι, το Σάββατο 22/9 – Πανευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο - από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, το κέντρο (πέριξ της Πλ. Καλλεργών και Αγ. Τίτου) γεμίζει μικρούς και μεγάλους που με τη συμβολή του Ομίλου Ηράκλειο Ο.Α.Α. θα παίζουν μπάσκετ, σκάκι, τένις και πινγκ-πονγκ στο δρόμο! Παράλληλα ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ν. Ηρακλείου συνθέτει και αλλάζει τον δρόμο των πεζών! Στις 14.00 μετά το μεσημέρι… μια μικρή έκπληξη θα συμβεί … κάπου στο κέντρο!


Το απόγευμα του Σαββάτου 22/9 στις 18.00 οργανώνεται μεγάλη Ποδηλατοβόλτα με την καθοδήγηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων του Ποδηλάτου!
Παράλληλα από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, όλα τα παιδιά από … 1- 101 χρονών μπορούν να ζωγραφίσουν μπροστά από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη στο κιόσκι του Δήμου Ηρακλείου τις ειδικές μασκότ τις εβδομάδας ή ότι άλλο θέλουν σχετικά με τις μετακινήσεις και το Κυκλοφοριακό!
Τέλος, τα ποδηλατάδικα της πόλης ΠΕΤΑΛΙ Procycling και ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗΣ Στέφανος στην Πλ. Καλλεργών παρέχουν δωρεάν γρήγορο "CHECK - UP" για τα ποδήλατά και δίνουν συμβουλές συντήρησης και ασφάλειας!

Post Top Ad

.............